Alingsåsbeläget företag med stor bredd inom värmesystem


Energicenter AB startades 1997 av Roger Albinson. Vi har en bred kunskap av olika värmesystemslösningar och utför både installationer och servicearbeten. 

I företaget finns två anställda installatörer med lång erfarenhet av branschen. Vi är SVEP-certifierade enligt SCU 2002 och diplomerade energivägledare av Energirådgivarna.

Vi är ett företag med stor bredd, och ser till kundens och husets behov och förutsättningar, och tar fram en energilösning som är optimal för just er.

Vi installerar värmepumpar, pelletspannor / brännare, solfångare samt utför rör- och elinstallationer. 

Roger Albinson var en av de första installatörerna som blev "Certifierad solvärmeinstallatör" av Svensk Solenergi.

Vi vänder oss till både privatpersoner i villor, hyreshus och fritidshus samt företag såsom industrier, skolor och kyrkor. 

Vårt strategiska säte i Alingsås och närheten till E20, gör att vi kan erbjuda våra tjänster i och omkring Alingsås, och närliggande kommuner som Vårgårda, Lerum, Partille, Ale och Göteborg.

Har du frågor om energi?

Med vår tekniska bakgrund, tillsammans med en gedigen kunskap om energi, kan vi ge dig opartisk information, om vilka lösningar som passar dig och ditt hus, samt ge dig rättvis information om olika lösningars prisbild.

 kontakta oss

Solkraftsanläggning

Aktuell och historisk info »

Vi finns i Alingsås

R. Albinsons Energicenter AB

Kavlåsvägen 25
441 43 Alingsås
0322-67 28 20

0708-18 08 71